Обява №6833 за продажба на Понита - Теда
Име: теда
Порода: пони
Висок: 0
Пол:
Роден: 0000-00-00
Баща:
Майка:
Цена: € 600.00
Град: карлово
Телефон: 0894860229

описание Кон №6833

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

яздат го 2 деца на 9 и на 3 години
Сподели