Обява №8468 за продажба на Рисаци - Карина
Име: КАРИНА
Порода: РИСАК
Висок: 165
Пол: Женски
Роден: 0000-00-00
Баща: Рисак
Майка:
Цена: € 1400.00
Град: БЯЛА СЛАТИНА
Телефон: 0894482257

описание Кон №8468

Заглавие на снимката:

За снимката:

Общо описание:

Продавам женски кон - порода рисак Име КАРИНА, родена на 30.05.2017. Майка - Дунавка Баща - РИСАК
Сподели